Administrativne obuke
Engleski za poslovne sekretarice i sekretare
Nedjelja, 22 Januar 2017 17:37

Engleski za poslovne sekretarice i sekretare 2x20 časova

Poslovna sekretarica je izuzetno važna ličnost svakog preduzeća jer ugled preduzeća ovisi i od uspješne sekretarice, a naročito kada preduzeće posluje sa ino-partnerima gdje do izražaja mora doći dobro poznavanje stručnog engleskog jezika kao međunarodnog poslovnog jezika tj. znanje Engleskog jezika za sekretarice. U tom svijetlu naš EC Interlingua je pripremio kurs za polaznike koji već obavljaju ili namjeravaju raditi taj posao, ali i za one koji bi željeli da prošire svoja znanja. Ovaj kurs se perfektno uklapa sa ostalim kursevima iz programom obuke za sekretarice, kao što su Sekretarsko/Tajničko poslovanje i Kompjuterskom daktilografijom i može se svesti u jedan od modula cjelokupnog programa obuke za poslovnu sekretaricu odn sekretara. Kurs sadrži 2 modula od po 20 školskih časova i traje maksimalno 2 mjeseca. Cijena jednog modula iznosi 195KM. Minimalni preduslov je znanje općeg engleskog jezika na nivou A2 CEFR-a. Prije početka ovog kursa potrebno je uraditi ukazno testiranje iz engleskog jezika. INTEGRACIJA SA DRUGIM KURSEVIMA/MODULIMA: Sekretarsko/Tajničko poslovanje, Kompjuterska daktilografija. 


Pročitaj više...
 
Obuka za poslovne sekretarice
Srijeda, 22 Juni 2016 13:51

Moderna sekretarica/ Voditelj ureda, 40 časova, već od 295KM 

Nova radna mjesta za poslovnog sekretara otvaraju se svakodnevno. Ovaj kurs je dobra prilika za uspješnu karijeru u jakoj firmi ili kompaniji


Prvi utisak koji jedna firma ostavi na svoje klijente i poslovne saradnike može biti presudan za njeno uspješno poslovanje. Zato, pozicija poslovnog sekretara, kao prvog lica kompanije, iz dana u dan sve više dobiva na značaju, a nova radna mjesta otvaraju se stalno – posao poslovnog sekretara zauzima ubjedljivo 1. mjesto na listi najtraženijih poslova u oblasti administracije. Posao poslovnog sekretara je zanimljiv, izazovan i zahtjeva poznavanje posebnih metoda poslovanja. Zato ako ste ambiciozni, spremni da postanete vrijedan resurs svake firme, organizator posla i desna ruka upravljačkog kadra, svim potrebnim vještinama i praktičnim znanjima možete ovladati na obuci za poslovnog sekretaraCijena po modulu iznosi 295KM, a za 40 školskih časova - cca 2 MJESECA. INTEGRACIJA SA DRUGIM KURSEVIMA/MODULIMA: Engleski za sekretarice, Kompjuterska daktilografija. Cijena individualne nastave iznosi 35KM+PDV po jednom školskom času od 45'. 

Pročitaj više...
 
Kurs - Kompjuterska daktilografija
Utorak, 15 Septembar 2015 18:48

Kurs - Kompjuterska daktilografija, 2x40 časova

Ulažite u Vaše profesionalno znanje! Daktilograf je potreban svakoj kompaniji, jer je njegovo znanje sveobuhvatno.

Daktilograf je potreban svakoj kompaniji, jer je njegovo znanje sveobhvatno, a brzina zapisanih informacija brza i precizna. Od kvalitetno i profesionalno obučenog radnika ovog profila očekuju se razne vještine i sposobnosti. Daktilograf mora da ima osnovno znanje rada na računaru – word, exel, internet, kako bi u svakom momentu mogao na pravi način da se informiše i zabilježi sve što je neophodno. Zatim, potrebno je poznavanje bar jednog stranog jezika, ako je moguće engleskog, kako bi se po potrebi klijenata mogao kvalitetno i na pravi način sporazumeti. Kurs ima za cilj da polaznici ovladaju tehnikom desetoprstnog kucanja te tehnikama poslovne komunikacije. INTEGRACIJA SA DRUGIM KURSEVIMA/ MODULIMA: Engleski za sekretarice, Sekretrsko/Tajničko poslovanje. 
 
Pročitaj više...
 


145857