Trgovac - Prodavač - Komercijalista
Kurs za komercijaliste
Nedjelja, 22 Januar 2017 22:46

Kurs za komercijaliste, 40 časova, 5 sedmica, 295KM na 3 rate 

Komercijalisti su potrebni svima, jer svaka firma, koja se bavi uslugama ili proizvodnjom, mora to nešto što nudi i da proda. Zato ljude, koji vladaju ovom vještinom prodaje, traže svi. Oni su ti koji, praktično, nikada ne propadaju. Svaka firma može da ostane bez posla iz jednog ili drugog razloga, ali ne i dobar komercijalista. On lako nalazi drugu firmu u kojoj će zarađivati još više. Osoba koja radi na poslovima komercijaliste obavlja poslove nabave, prodaje i organizacije poslovanja i logističkih procesa u proizvođačkim i uslužnim firmama, veleprodaji i maloprodaji te unutrašnjoj i vanjskoj trgovini. Školovanje za komercijalista namijenjeno je osobama koje rade taj posao kao i onima koji se žele time baviti. Program objedinjuje teorijsku i praktičnu nastavu primjenjivu u različitim aspektima komercijale i prodaje. Za polaznike koji žele ovladati komercijalnim poslovima  i svojim znanjem pridonijeti uspješnom poslovanju firme u ovoj djelatnosti privrede ovaj smjer je pravi izbor! 

Pročitaj više...
 
Kurs za trgovce
Nedjelja, 04 Septembar 2016 22:07

Kurs za trgovca 40 časova, 5 sedmica, 295KM na 3 rate 

Ukoliko želite da vodite sopstveni biznis, ili da imate dobro obučene trgovce u Vašem lancu prodavnica ili  možda želite da radite u velikim marketima kakvi su Vam sigurno danas poznati, onda smo mi pravi izbor

Pružićemo Vam mogućnost da u našoj školi steknete potrebno znanje i vještine i time ostvarite svoje poslovne ciljeve. Jer, ispuniti sebe u poslovnom i profesionalnom smislu san je svakog čoveka. Stoga ćemo Vam ponuditi sve opcije i sve mogućnosti, kako biste lakše izabrali željeni put do postizanja svog ostvarenja. Naši kursevi su skrojeni prema Vašim potrebama. Trgovina je široka djelatnost i shodno tome naša obuka je dizajnirana tako da obuči trgovce u skladu raznim vrstama roba. Nije isto prodavati prehrambene proizvode, naftne derivate ili bijelu tehniku. Predmeti i moduli koji se izučavaju su prema Vašem izboru i potrebama, a mogu biti: Trgovinsko poslovanje, Poznavanje robe, Psihologija kupca, Prodajno poslovanje, Nabavno poslovanje, Poslovanje prodavnice, Upravljanje prodaqvnicom, Prodajna komunikacija i sl. u ovisnosti kome želite namijeniti obuku, samim prodavcima koji su u direktnom kontaktu sa kupcima, ili je to osoblje u skladištu, nabavi ili su to upravitelji prodavnica, šefovi odjela. U stanju smo dizajnirati prave jurseve za vas i zajedno sa Vama odabrati prave module koje vam trebaju u stvarnim poslovnim situacijama.

Pročitaj više...
 
Obuka za Trgovce - Kurs za prodavca kasirku
Srijeda, 27 Juli 2016 13:22

Obuka za Trgovce - Kurs za prodavca i kasirku

Ako ste komunikativni, ljubazni i strpljivi. Vaše vrline su spretnost i dinamičnost, pedantnost i detaljnost. Ako vam od ruke ide računanje, onda je ovo pravi posao za vas.

Nezavisno od vrste proizvoda koju prodaju, prodavci imaju ulogu da zainteresiraju kupca za određeni proizvod i da ga predstave u najboljem svetlu. Prodavci treba da predstave sve osobine proizvoda, da upute kupca u način njegovog korišćenja i održavanja, u kvalitet i da predoče prednosti zbog kojih bi se kupac trebao odlučiti za taj proizvod. Osim aktivne prodaje, zadatak prodavaca je da vode računa o proizvodima, o njihovom prijemu, skladištenju, održavanju, razvrstavanju tokom prijema robe, kao i izlaganju proizvoda. Svi proizvodi imaju način održavanja koje propisuje proizvođač, a kojih se prodavci trebaju pridržavati kako bi se sačuvao kvalitet proizvoda i kako bi proizvod bio skladišten na odgovarajući način.

Pročitaj više...
 


145857