English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Bolji posao
Zakup poslovnog prostora - FLEXI
Srijeda, 25 Januar 2017 12:40

Zakup poslovnog prostora - FLEXI

Otvarate firmu, preduzeće, tvrtku, a ne želite plaćati skupe zakupe? Trebate samo ured za povremene sastanke ili seminare?

Zakup uredskoga prostora ili kancelarije za dnevni, tjedni ili mjesečni najam u Sarajevu. Ured se može zakupiti i na nekoliko sati za potrebe sastanaka, instrukcija, seminara, predavanja itd. Postoji mogućnost zakupa samo jedne radne jedince (stola) kao coworking prostora za dnevni, tjedni ili mjesečni najam. Svi korisnici imaju pravo korištenja interneta, konferencijske prostorije, wc-a te usluge prijema stranaka od strane naših zaposlenika. Ovakva vrsta zakupa poslovnog prostora odlikuje se u maksimalnoj fleksibilnosti i prilagođavanju potreba našim klijentima i željenom načinu korištenja prostora. Cijene zakupa se kreću ovisno o dužini korištenja prostora i potrebama korisnika. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Pročitaj više...
 
Virtualni ured - office
Srijeda, 25 Januar 2017 12:15

Virtualni ured - office

Postavite tvrtku na stabilan put uspješnog poslovanja! 
Strategija. Organizacija. Fleksibilnost.

Uz zakup poslovne adrese pružamo Vam specifičnu uslugu kreiranja vlastitog virtualnog ureda te Vam omogućujemo da sami kreirate paket virtualnog ureda koji bi u potpunosti olakšao Vaše poslovne aktivnosti. Virtualni uredi predstavljaju novu vrstu ureda koji omogućuju vlasnicima tvrtki i njihovim zaposlenicima da svoj posao obavljaju od kuće ili neke druge lokacije koristeći različite oblike tehnologije od računala do pametnih telefona. Ovakva vrsta ureda osigurava maksimalnu fleksibilnost, radeći od kuće, na putu ili čak iz druge zemlje, a kad Vam zatreba ured za održavanje poslovnih sastanka na raspolaganju Vam stoje FLEX ZAKUPI!


Pročitaj više...
 
Zakup poslovne adrese
Srijeda, 25 Januar 2017 11:17

Zakup poslovne adrese

Trebate samo adresu za registraciju firme/tvrtke, a ne želite plaćati skupe najmove poslovnih prostora i režije? Treba Vam samo poštanski sandučić? Adresa u centru Sarajeva?

Interlingua d.o.o. Vam upravo to omogućuje! Pružamo usluge zakupa poslovne adrese za tvrtke kojima nije potreban poslovni prostor.

Ova usluga je namjenjena uglavnom firmama/tvrkama koje imaju svoja glavna sjedišta diljem EU, regiona, a u BiH im nije potreban klasičan i skupi ured nego zakupljena adresa na koju je tvrtka registrirana i gdje može dobivati poštu. Uz knjigovodstvene i računovodstvene usluge možete napraviti zakup adrese za sjedište svoje firme. Za sve domaće i strane tvrtke kojima je potrebna (privremena) poslovna adresa, pružamo uslugu zakupa adrese. Ova usluga Vam omogućuje da pokrenete posao, i da nakon izdavanja Rješenja i ulaska u registar koristite našu adresu za primanje svih vrsta dolazne pošte kako bi uštedjeti nepotrebne troškove, te na taj način za svoje aktivnosti ne trebate koristiti poslovne prostorije što znatno poskupljuje trošak poslovanja( trošak zaposlenika, trošak telefona, trošak najma…)... Na ovaj način  povoljno dobivate sjedište i poslovnu adresu. Knjigovodstveni servis Vam nudi da ovu uslugu možete ugovoriti i prije (nove) registracije društva ili prema dogovoru.

Pročitaj više...
 


150249