English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

UNIVERZITETI I RADNE PRAKSE
United Kingdom - UK
Četvrtak, 20 Octobar 2016 16:37


THE WORLD UNIVERSITIES RANKING (click)


UJEDINJENO KRALJEVSTVO - ENGLESKA, ŠKOTSKA, WALES, S.IRSKA

 
DMU University - Leicester
Četvrtak, 20 Octobar 2016 16:37

DM UNIVERSITY LEICESTER

Poznat kao Leicester School of Art koja je osnovana 1870. godine, De Montfort University (DMU) 1992. godine dobija status univerziteta i dobija naziv po Simonu de Montfortu, erlu od Lestera, koji je osnovao prvi parlament 1265. godine. Danas DMU ima oko 20.000 studenata iz celog sveta koji pohađaju jedan od četiri fakulteta: Art, Design and Humanities, Business and Law, Health and life Sciences i Technology. Univerzitet veliku važnost daje razvijanju vještina relevantnih za buduću poslovnu karijeru. Nastavni program prati trenutna industrijska dešavanja i zahtjeve. Zahvaljujući jakim poslovnim vezama univerziteta, veliki broj studenata započinje posao u raznim organizacijama, uključujući BBC, NHS, HP i Deloitte. APLIKACIJA


Pročitaj više...
 
University of Central Lancashire -UCLAN
Četvrtak, 20 Octobar 2016 16:36

University of Central Lancashire - UCLAN

University of Central Lancashire (UCLAN) jedan je od vodećih i najmodernijih univerziteta u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nakon što mu je odobren status fakulteta 1992. godine, do današnjeg dana stvorio je međunarodnu reputaciju kao jedan od najinovativnijih britanskih univerziteta. Izgradio je izuzetan ugled zbog kvalitet nastave, usluga i na osnovu pozitivnog iskustva studenata. Univerzitet u svojoj ponudi ima osnovne i master studije medicine i stomatologije za internacionalne studente, sa ciljem da samouvjereno i kompetentno počnu svoj radni vijek kao ljekari bilo gdje u svijetu. Ima izuzetnu reputaciju i vodeći je provajder obrazovanja u oblasti zdravstvene zaštite, stomatologije, farmacije i biomedicinskih nauka. Kampus univerziteta nalazi se u samom srcu grada i izuzetno je dobro opremljen. Raspolaže sa različitim laboratorijama (hemija, kliničke veštine, biologija, psihologija, farmaceutska laboratorija i druge), sportskim centrima, različitim umetničkim i kreativnim radionicama, kao i studijom za muzičku projekciju, glumu i drugo.

Pročitaj više...
 
University of Northumbria
Četvrtak, 20 Octobar 2016 16:36

University of Northumbria - Master studije u Londonu

Na londonskom kampusu Nortumbrija Univerzitetu, akademski stručnjaci i njihova profesionalna podrška, posvećeni su i predani sa ciljem da studentima pruže obrazovno iskustvo kao pripremu za budući profesionalni život. U svojoj ponudi imaju najsuvremenije programe koji idu u korak sa globalnim perspektivama znanja i nastavne prakse. Svrha jeste unaprijediti znanje polaznika radeći u ambicioznom akademskog okruženju, a kroz upotrebu interaktivnih nastavnih metoda poput diskusije, debata i drugih. Univerzitet ima jaku reputaciju pri zapošljavanju svojih studenata. Tokom prethodnih godina, oko 92% diplomaca zaposlilo se u periodu do 6 meseci po završetku studija. Takođe, Univerzitet raspolaže sa službom za razvoj karijere i zapošljavanje koja je na raspolaganju studentima, pružajući im podršku i savjetovanje.

Pročitaj više...
 


148995